Gebruikersreglement Boobox

Tijdelijke opslagruimte Roermond bezorgd, opgehaald en opgeslagen

Gebruikersreglement Boobox

Laatste versie: 17 mei 2018

Voor het inladen van de Boobox gelden een aantal regels. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat een box niet topzwaar wordt beladen of de box aan één zijde heel veel zwaarder is dan aan de andere zijde.

Wat u wel moet doen

 • De Boobox kan tot maximaal 1.000 kilo worden beladen, anders kunnen we de Boobox niet optillen. Lukt dat niet? Dan dienen de spullen te worden overgeladen naar een extra box.
 • Verdeel het gewicht goed over de laadvloer en plaats zware spullen aan de lange zijde van de Boobox.
 • Gebruik de gehele laadvloer van de Boobox. Zware spullen dienen laag op de grond te worden geplaatst, lichte spullen daar bovenop. Zo voorkomt u het schuiven van spullen.
 • Gebruik pakdekens om dingen klem te zetten of af te dekken. U bent zelf verantwoordelijk voor de bescherming van uw spullen.
 • Zet alles goed tegen elkaar aan, om schuiven te voorkomen.
 • Gebruik stevige verhuisdozen van dezelfde maat.
 • Demonteer meubels wanneer dat mogelijk is. Dit scheelt veel ruimte en is makkelijker te versjouwen.

Wat u niet moet doen

 • Goederen uit laten steken. Zowel de binnenbox als de buitenbox moeten goed afgesloten kunnen worden.
 • Slechte kwaliteit verhuisdozen gebruiken. U had het nog zo mooi in elkaar gepuzzeld, maar bij terugkomst ligt alles overhoop.
 • Verboden goederen of gevaarlijke stoffen conform de Algemene voorwaarden opslaan in de Boobox.
 • Slecht afdekken of verpakken van spullen.

Voor vragen of een directe prijsopgave voor je Boobox opslagruimte, neem contact met ons op. Wij zijn tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar.

Tel: +31 475 476319
Mobiel: +31 6 27471027
E-mail: info@boobox.nl

Boobox
Weg langs het Kerkhof 1A1
6045 AN Roermond

KvK: 76545121
Btw: NL003093970B36
IBAN: NL56RABO0349680167

Boobox werkgebied

Boobox levert mobiele opslagboxen voor tijdelijke opslagruimte in de regio Limburg en grote delen van Noord-Brabant. Wij komen o.a. in Nijmegen, Eindhoven, Best, Deurne, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Venray, Venlo, Roermond, Weert, Sittard, Heerlen, Maastricht en Kerkrade.

Bestel je verhuisdozen

Boobox levert KlikKlak verhuisdozen van topkwaliteit. Professionele Boobox verhuisdozen bestel je ook eenvoudig online. Verhuisdozen separaat bestellen kan ook. GRATIS aan huis bezorgd!

Bestel je opslagbox

Plaats nu meteen je online bestelling of vraag een vrijblijvende offerte aan. De bezorging van Boobox wordt in gang gezet zodra wij je aanbetaling via iDeal hebben ontvangen. Je ontvangt meteen onze bevestiging en factuur in je mailbox.

Retour afspraak

Maak gebruik van het formulier op de pagina breng mijn Boobox terug. Geef minimaal vijf werkdagen van tevoren jouw gewenste retourdatum aan. Wij nemen altijd eerst contact met je op om de retourafspraak te bevestigen.

Boobox account

Je kunt makkelijk online betalen met IDEAL. Onze website is veilig en voorzien van een SSL certificaat. Boobox voldoet daarmee aan alle wettelijke normen.

Mijn Boobox account

Breng mijn Boobox terug

Tarieven Boobox

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Boobox?

Offerte aanvragen

Gebruikers reglement

betalen met ideal

Makkelijk en veilig betalen

Je kunt makkelijk online betalen met IDEAL. Onze website is o.a. voorzien van een SSL certificaat en wij voldoen aan alle wettelijke normen.

Over Boobox

Boobox verhuurt voordelig tijdelijke opslagruimte aan particulieren en bedrijven. Boobox bezorgt, haalt en slaat mobiele opslagboxen tijdelijk op in het Boobox depot.

Opslagruimte Roermond

Opslagruimte Maastricht

Opslagruimte Heerlen

Opslagruimte Venlo

Opslagruimte Sittard

Opslagruimte Eindhoven

Opslagruimte Den Bosch

Opslagruimte Tilburg

Opslagruimte Breda