Gebruikersreglement Boobox

Tijdelijke opslagruimte Roermond bezorgd, opgehaald en opgeslagen

Gebruikersreglement Boobox

Laatste versie: 17 mei 2018

Voor het inladen van de Boobox gelden een aantal regels. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat een box niet topzwaar wordt beladen of de box aan één zijde heel veel zwaarder is dan aan de andere zijde.

Wat u wel moet doen

 • De Boobox kan tot maximaal 1.000 kilo worden beladen, anders kunnen we de Boobox niet optillen. Lukt dat niet? Dan dienen de spullen te worden overgeladen naar een extra box.
 • Verdeel het gewicht goed over de laadvloer en plaats zware spullen aan de lange zijde van de Boobox.
 • Gebruik de gehele laadvloer van de Boobox. Zware spullen dienen laag op de grond te worden geplaatst, lichte spullen daar bovenop. Zo voorkomt u het schuiven van spullen.
 • Gebruik pakdekens om dingen klem te zetten of af te dekken. U bent zelf verantwoordelijk voor de bescherming van uw spullen.
 • Zet alles goed tegen elkaar aan, om schuiven te voorkomen.
 • Gebruik stevige verhuisdozen van dezelfde maat.
 • Demonteer meubels wanneer dat mogelijk is. Dit scheelt veel ruimte en is makkelijker te versjouwen.

Wat u niet moet doen

 • Goederen uit laten steken. Zowel de binnenbox als de buitenbox moeten goed afgesloten kunnen worden.
 • Slechte kwaliteit verhuisdozen gebruiken. U had het nog zo mooi in elkaar gepuzzeld, maar bij terugkomst ligt alles overhoop.
 • Verboden goederen of gevaarlijke stoffen conform de Algemene voorwaarden opslaan in de Boobox.
 • Slecht afdekken of verpakken van spullen.
Boobox_oplsagruimte_limburg

Voor vragen of een directe prijsopgave voor je Boobox opslagruimte, neem contact met ons op via tel. 0475-476319
E-mail: info@boobox.nl

Boobox VOF
Weg langs het Kerkhof 1A1
6045 AN Roermond

KvK: 58467327
Btw: NL853052219B01
IBAN: NL29RABO0121432378

Boobox werkgebied

Boobox levert mobiele opslagboxen voor tijdelijke opslagruimte in de regio Limburg en Noord-Brabant. Wij komen o.a. in de gemeenten Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Venlo, Roermond, Sittard, Heerlen, Maastricht.

Bestel je verhuisdozen

Boobox levert KlikKlak verhuisdozen van topkwaliteit. Professionele Boobox verhuisdozen bestel je ook eenvoudig online. Verhuisdozen separaat bestellen is ook mogelijk. GRATIS aan huis bezorgd!

Bestel je opslagbox

Plaats nu meteen je online bestelling of vraag een vrijblijvende offerte aan. De bezorging van Boobox wordt in gang gezet zodra wij je aanbetaling via iDeal hebben ontvangen. Je ontvangt meteen onze bevestiging en factuur in je mailbox.

Retour afspraak

Maak gebruik van het formulier op de pagina breng mijn Boobox terug. Geef minimaal vijf werkdagen van tevoren jouw gewenste retourdatum aan. Wij nemen altijd eerst contact met je op om de retourafspraak te bevestigen.

Boobox account

Je kunt makkelijk online betalen met IDEAL. Onze website is o.a. voorzien van een SSL certificaat en wij voldoen aan alle wettelijke normen.

betalen met ideal

Makkelijk & veilig betalen

Je kunt makkelijk online betalen met IDEAL. Onze website is o.a. voorzien van een SSL certificaat en wij voldoen aan alle wettelijke normen.

Over Boobox

Boobox biedt een praktische oplossing voor ruimtegebrek en verhuurt voordelig tijdelijke opslagruimte aan particulieren en bedrijven. Boobox bezorgt, haalt en slaat mobiele opslagboxen tijdelijk op in het Boobox depot.