Wat kost Boobox

Je huurt al een Boobox opslagbox vanaf € 69,- per maand

opslagruimte goedkoop

Betaalbare tijdelijke opslagruimte huren

Ga je binnenkort verhuizen of zoek je een tijdelijke opslagruimte voor je spullen? Boobox biedt een makkelijke én voordelige oplossing direct aan huis. Bij Boobox zijn de kosten voor tijdelijke opslag en verhuizing afhankelijk van het aantal kubieke meter die je nodig hebt. Je bestelt het aantal benodigde opslagboxen eenvoudig en gemakkelijk online. Boobox hanteert een transparante en duidelijke prijsstelling. Je weet dus meteen waar je aan toe bent en je komt achteraf dus nooit voor verrassingen te staan. Je aanbetaling van € 69,- (per Boobox opslagbox) doe je meteen bij je online bestelling. Vervolgens krijg je elke volgende maand een e-mail met een betaallink naar iDeal.

Slechts € 69,- per maand

Duidelijke service en transparante prijzen.

Boobox opslagbox
€ 69,- per stuk p/mnd.
Huur: min. 3 mnd. ongeacht retourdatum
*Toeslag zaterdag en zondag: € 20,- per box

Aanbetaling: 1e maand huur online
Elke volgende maand: factuur via e-mail met iDeal betaallink

*Voor het ophalen en/of bezorgen in het weekeinde rekenen we een toeslag van € 20,- per opslagbox. Professionele Boobox verhuisdozen bestel je tegelijkertijd met je opslagbox en ze worden gratis en ruim van tevoren bezorgd. Ophalen, opslaan en bezorgen in de regio Zuidoost-Nederland. Woon je boven de regio Eindhoven of Helmond? Neem dan eerst contact met ons op.

Een mobiele opslagbox van Boobox is ongeveer 7,5 m3.

1 opslagbox past precies op de parkeerplaats van 1 personenauto. Er passen +/- 96 professionele Boobox verhuisdozen in een opslagbox.

Boobox verhuisdoos
€ 3,- incl. btw per stuk.
Professionele Boobox verhuisdozen bestel je ook eenvoudig online. Ze worden vooraf en gratis aan huis geleverd. Verhuisdozen separaat bestellen is dus ook mogelijk. Alleen verhuisdozen bestellen doe je hier.

Voor vragen of een directe prijsopgave voor je Boobox opslagruimte, neem contact met ons op. Wij zijn tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar.

Tel: +31 475 476319
Mobiel: +31 6 27471027
E-mail: info@boobox.nl

Boobox
Weg langs het Kerkhof 1A1
6045 AN Roermond

KvK: 76545121
Btw: NL003093970B36
IBAN: NL56RABO0349680167

Boobox werkgebied

Boobox levert mobiele opslagboxen voor tijdelijke opslagruimte in de regio Limburg en grote delen van Noord-Brabant. Wij komen o.a. in Nijmegen, Eindhoven, Best, Deurne, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Venray, Venlo, Roermond, Weert, Sittard, Heerlen, Maastricht en Kerkrade.

Bestel je verhuisdozen

Boobox levert KlikKlak verhuisdozen van topkwaliteit. Professionele Boobox verhuisdozen bestel je ook eenvoudig online. Verhuisdozen separaat bestellen kan ook. GRATIS aan huis bezorgd!

Bestel je opslagbox

Plaats nu meteen je online bestelling of vraag een vrijblijvende offerte aan. De bezorging van Boobox wordt in gang gezet zodra wij je aanbetaling via iDeal hebben ontvangen. Je ontvangt meteen onze bevestiging en factuur in je mailbox.

Retour afspraak

Maak gebruik van het formulier op de pagina breng mijn Boobox terug. Geef minimaal vijf werkdagen van tevoren jouw gewenste retourdatum aan. Wij nemen altijd eerst contact met je op om de retourafspraak te bevestigen.

Boobox account

Je kunt makkelijk online betalen met IDEAL. Onze website is veilig en voorzien van een SSL certificaat. Boobox voldoet daarmee aan alle wettelijke normen.

Mijn Boobox account

Breng mijn Boobox terug

Tarieven Boobox

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Boobox?

Offerte aanvragen

Gebruikers reglement

betalen met ideal

Makkelijk en veilig betalen

Je kunt makkelijk online betalen met IDEAL. Onze website is o.a. voorzien van een SSL certificaat en wij voldoen aan alle wettelijke normen.

Over Boobox

Boobox verhuurt voordelig tijdelijke opslagruimte aan particulieren en bedrijven. Boobox bezorgt, haalt en slaat mobiele opslagboxen tijdelijk op in het Boobox depot.

Opslagruimte Roermond

Opslagruimte Maastricht

Opslagruimte Heerlen

Opslagruimte Venlo

Opslagruimte Sittard

Opslagruimte Eindhoven

Opslagruimte Den Bosch

Opslagruimte Tilburg

Opslagruimte Breda