Betalingsvoorwaarden Boobox

Tijdelijke opslagruimte bezorgd, opgehaald en opgeslagen

betalingsvoorwaarden

Laatste versie: 17 mei 2018

Lees deze Betalingsvoorwaarden aandachtig door, ze bevatten belangrijke informatie over uw rechten, aansprakelijkheid en verplichtingen.

Betalingsvoorwaarden Boobox

Facturen: Voor het afleveren en/of retour brengen van uw Boobox opslagbox(en) dienen alle (aan)betalingen en facturen te zijn voldaan. Als er nog facturen open staan, zal de opdracht te leveren en/of retour te brengen uit ons systeem gehaald worden.
Uitvoerdatum: Voor het geven van een opdracht voor het afleveren of retour brengen van uw Boobox opslagbox(en) dienen alle (aan)betalingen en facturen minimaal 2 werkdagen voor de uitvoerdatum voldaan te zijn.
Aanbetaling: Bij het reserveren wordt een aanbetaling gevraagd.
Eindfactuur: Bij het geven van een opdracht voor het retour brengen van uw Boobox opslagbox(en) ontvangt u een eindfactuur. Extra kosten worden in rekening gebracht, indien het opgegeven adres voor het retour brengen afwijkt van het adres waarop Boobox heeft geleverd.
Betalingsverplichting: In het geval er niet tijdig wordt voldaan aan de betalingsverplichting door de huurder, zal Boobox de opdracht niet uitvoeren.
iDEAL: Betalingen kunnen uitsluitend via de door Boobox verstuurde IDEAL-betaallink worden voldaan. Betalingen kunnen niet rechtstreeks per bank aan Boobox worden overgemaakt. Deze kunnen niet verwerkt worden.
Betaalmiddelen: Boobox accepteert geen cash- of creditcardbetalingen.

Bel me terug

Heb je vragen over onze opslagboxen, dan bellen we je graag terug.
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder