Betalingsvoorwaarden Boobox

Tijdelijke opslagruimte Roermond bezorgd, opgehaald en opgeslagen

Betalingsvoorwaarden Boobox

Laatste versie: 17 mei 2018

Lees deze Betalingsvoorwaarden aandachtig door, ze bevatten belangrijke informatie over uw rechten, aansprakelijkheid en verplichtingen.

  • Voor het afleveren en/of retour brengen van uw Boobox opslagbox(en) dienen alle (aan)betalingen en facturen te zijn voldaan. Als er nog facturen open staan, zal de opdracht te leveren en/of retour te brengen uit ons systeem gehaald worden.
  • Voor het geven van een opdracht voor het afleveren of retour brengen van uw Boobox opslagbox(en) dienen alle (aan)betalingen en facturen minimaal 2 werkdagen voor de uitvoerdatum voldaan te zijn.
  • Bij het reserveren wordt een aanbetaling gevraagd.
  • Bij het geven van een opdracht voor het retour brengen van uw Boobox opslagbox(en) ontvangt u een eindfactuur. Extra kosten worden in rekening gebracht, indien het opgegeven adres voor het retour brengen afwijkt van het adres waarop Boobox heeft geleverd.
  • In het geval er niet tijdig wordt voldaan aan de betalingsverplichting door de huurder, zal Boobox de opdracht niet uitvoeren.
  • Betalingen kunnen uitsluitend via de door Boobox verstuurde IDEAL-betaallink worden voldaan. Betalingen kunnen niet rechtstreeks per bank aan Boobox worden overgemaakt. Deze kunnen niet verwerkt worden.
  • Boobox accepteert geen cash- of creditcardbetalingen.

Voor vragen of een directe prijsopgave voor je Boobox opslagruimte, neem contact met ons op. Wij zijn tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar.

Tel: +31 475 476319
Mobiel: +31 6 27471027
E-mail: info@boobox.nl

Boobox VOF
Weg langs het Kerkhof 1A1
6045 AN Roermond

KvK: 58467327
Btw: NL853052219B01
IBAN: NL29RABO0121432378

Boobox werkgebied

Boobox levert mobiele opslagboxen voor tijdelijke opslagruimte in de regio Limburg en grote delen van Noord-Brabant. Wij komen o.a. in Nijmegen, Eindhoven, Best, Deurne, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Venray, Venlo, Roermond, Weert, Sittard, Heerlen, Maastricht en Kerkrade.

Bestel je verhuisdozen

Boobox levert KlikKlak verhuisdozen van topkwaliteit. Professionele Boobox verhuisdozen bestel je ook eenvoudig online. Verhuisdozen separaat bestellen kan ook. GRATIS aan huis bezorgd!

Bestel je opslagbox

Plaats nu meteen je online bestelling of vraag een vrijblijvende offerte aan. De bezorging van Boobox wordt in gang gezet zodra wij je aanbetaling via iDeal hebben ontvangen. Je ontvangt meteen onze bevestiging en factuur in je mailbox.

Retour afspraak

Maak gebruik van het formulier op de pagina breng mijn Boobox terug. Geef minimaal vijf werkdagen van tevoren jouw gewenste retourdatum aan. Wij nemen altijd eerst contact met je op om de retourafspraak te bevestigen.

Boobox account

Je kunt makkelijk online betalen met IDEAL. Onze website is veilig en voorzien van een SSL certificaat. Boobox voldoet daarmee aan alle wettelijke normen.

Mijn Boobox account

Breng mijn Boobox terug

Tarieven Boobox

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Boobox?

Offerte aanvragen

Gebruikers reglement

betalen met ideal

Makkelijk en veilig betalen

Je kunt makkelijk online betalen met IDEAL. Onze website is o.a. voorzien van een SSL certificaat en wij voldoen aan alle wettelijke normen.

Over Boobox

Boobox verhuurt voordelig tijdelijke opslagruimte aan particulieren en bedrijven. Boobox bezorgt, haalt en slaat mobiele opslagboxen tijdelijk op in het Boobox depot.

Opslagruimte Roermond

Opslagruimte Maastricht

Opslagruimte Heerlen

Opslagruimte Venlo

Opslagruimte Sittard

Opslagruimte Eindhoven