Veel gestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over Boobox. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op met Boobox.

Tijdelijke opslagruimte huren of verhuizen met Boobox

Hier lees je onze antwoorden op de meest gestelde vragen. Je vindt meer informatie in onze Algemene Voorwaarden. Neem voor specifieke vragen en opmerkingen contact op met Boobox.

Hoe groot is een Boobox

Een Boobox opslagbox is 1.60 breed en komt ook door smalle doorgangen tot vlak voor je deur. De inhoud van een Boobox opslagbox is ongeveer 7,5 m3. De binnenmaten zijn: 2,31 m lang x 1,42 m breed x 2.24 m hoog. Een Boobox biedt ruimte aan ongeveer 96 professionele Boobox verhuisdozen. Een Boobox is geschikt voor de opslag van meubels, verhuisdozen, magazijnvoorraad en andere goederen.

Kan ik bij Boobox ook verhuisdozen kopen?

Jazeker, Een professionele Boobox verhuisdoos is 48,3 cm lang x 32 cm breed x 36 cm hoog. Een Boobox verhuisdoos heeft een inhoud van 58 liter, een draagkracht van 100 kg en stapelwaarde van 600 kg. Professionele Boobox verhuisdozen bestel je ook eenvoudig online. Wil je ze los bestellen? Bestel verhuisdozen à € 3,- per stuk (minimale afname 10 stuks). De verhuisdozen worden gratis thuisbezorgd.

Hoe kan ik een reservering maken?

We adviseren je om ruim van te voren een Boobox te reserveren. Via de bestelmodule ‘Boobox reserveren’ kun je de beschikbare datums en tijden zien en reserveren. Heb je een uitzonderlijke situatie? Neem dan eerst even contact met ons op en dan kijken we naar de eventuele mogelijkheden.

Kan Boobox ook meerdere opslagboxen in één keer bezorgen?

Jazeker! Je kunt maximaal 6 opslagboxen in één keer bestellen. We nemen dan wel eerst even contact met je op. De boxen worden hoogstwaarschijnlijk in 2 afzonderlijke ritten geleverd.

Kan ik mijn Boobox opslagbox ook binnen 3 maanden retour laten bezorgen?

Natuurlijk kan dat. Maak gebruik van het formulier op de pagina Breng mijn Boobox terug Geef minimaal vijf werkdagen van tevoren jouw gewenste retourdatum aan. Wij nemen altijd eerst contact met je op om de retourafspraak te bevestigen. Lees ook onze voorwaarden retour brengen Boobox.

Hoe zwaar mag een Boobox geladen worden?

Let goed op wat je gaat opslaan. Hout en dozen met boeken wegen vaak veel. Verdeel het gewicht altijd goed over de Boobox opslagbox. Het maximale laadgewicht is 1000 kg. Als de Boobox te zwaar is kunnen we hem niet meenemen. Kijk voor meer informatie in het gebruikersreglement.

Hoe kan ik een Boobox opslagbox weer terug laten brengen?

Maak gebruik van het formulier op de pagina Breng mijn Boobox terug. Geef minimaal vijf werkdagen van tevoren jouw gewenste retourdatum aan. Wij nemen altijd eerst contact met je op om de retourafspraak te bevestigen. Lees ook onze voorwaarden retour brengen Boobox.

Zijn er spullen die ik niet in een Boobox mag opslaan?

Wij zorgen er voor dat je Boobox veilig in onze opslag staat. Niet alle goederen zoals gevaarlijke, toxische, ontplofbare, ontvlambare, bederfelijke of gestolen goederen worden opgeslagen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden.

Wat zijn de condities van jullie Boobox opslaglocatie?

De Booboxen worden in een geconditioneerde en beveiligde hal opgeslagen.

Hoe lang duurt het laden van een Boobox?

Alle spullen moeten netjes ingepakt en klaar staan vóór het afgesproken tijdstip van de levering van je Boobox. Je hebt een mobiele opslagbox voor je deur in minder dan een uur ingeladen. Lees ook onze leveringsvoorwaarden.

Op welke manier kan ik betalen?

Bij je bestelling via de pagina ‘Boek jouw Boobox’ reken je meteen de 1ste maand huur af van het aantal bestelde Boobox opslagboxen (en eventueel de kosten voor het aantal bestelde verhuisdozen en/of weekendtoeslag). Hierna ontvang je maandelijks een factuur met een iDEAL-link op het door jouw opgegeven e-mailadres. Lees ook onze betalingsvoorwaarden.

Zijn mijn spullen verzekerd tijdens transport en opslag?

Boobox is verzekerd voor het transportgedeelte. Je bent zelf verantwoordelijk om aan je inboedelverzekeraar door te geven dat een deel / of je gehele inboedel bij ons staat opgeslagen. Je verzekeraar koppelt een ander risico adres aan je polis. Neem hierover contact op met je verzekeraar of tussenpersoon.

Om je inboedel verzekerd op te slaan heb je zelf de verantwoordelijkheid om je spullen te verzekeren via een all-riskgoederenverzekering. De verzekeraar noemt dit een ander risico-adres en zal dekking geven op je huidige polis. Wij kennen de waarde van jouw spullen niet, dus kunnen daar geen volledig dekkende verzekering voor aanbieden. Bovendien zijn wij niet bevoegd een financieel product te verkopen.

Kan ik bij mijn Boobox als deze in de opslag staat?

Probeer vooraf een goede inschatting te maken welke spullen je wel of niet nodig hebt. Tussentijdse toegang kun je aanvragen door te bellen met 0475-476319 of stuur een e-mail met dit verzoek via onze pagina contact. We nemen dan spoedig contact met je op om een afspraak te maken.

Hoe lang van te voren moet ik een Boobox bestellen?

We adviseren je om zo ruim van te voren een Boobox te reserveren. Via de bestelmodule Boobox reserveren kun je de beschikbare datums en tijden zien en reserveren. Heb je een uitzonderlijke situatie of zit je buiten onze regio? Neem dan eerst even contact met ons op en dan bekijken we de eventuele mogelijkheden.

Staan mijn spullen veilig in een Boobox bij mij voor de deur?

Boobox begrijpt dat je spullen belangrijk voor je zijn en dat je graag wilt dat de spullen veilig staan. De chauffeur overhandigt veilige sloten voor op je Boobox bij de levering. Je kunt je Boobox afsluiten zodra je klaar bent mijn inladen.

opslagruimte goedkoop

Boobox reserveren

Heb je een tijdelijke opslagruimte nodig of ga je binnenkort verhuizen? Reserveer nu jouw Boobox.

Voor vragen of een directe prijsopgave voor je Boobox opslagruimte, neem contact met ons op. Wij zijn tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar.

Tel: +31 475 476319
Mobiel: +31 6 27471027
E-mail: info@boobox.nl

Boobox
Weg langs het Kerkhof 1A1
6045 AN Roermond

KvK: 76545121
Btw: NL003093970B36
IBAN: NL56RABO0349680167

Boobox werkgebied

Boobox levert mobiele opslagboxen voor tijdelijke opslagruimte in de regio Limburg en grote delen van Noord-Brabant. Wij komen o.a. in Nijmegen, Eindhoven, Best, Deurne, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Venray, Venlo, Roermond, Weert, Sittard, Heerlen, Maastricht en Kerkrade.

Bestel je verhuisdozen

Boobox levert KlikKlak verhuisdozen van topkwaliteit. Professionele Boobox verhuisdozen bestel je ook eenvoudig online. Verhuisdozen separaat bestellen kan ook. GRATIS aan huis bezorgd!

Bestel je opslagbox

Plaats nu meteen je online bestelling of vraag een vrijblijvende offerte aan. De bezorging van Boobox wordt in gang gezet zodra wij je aanbetaling via iDeal hebben ontvangen. Je ontvangt meteen onze bevestiging en factuur in je mailbox.

Retour afspraak

Maak gebruik van het formulier op de pagina breng mijn Boobox terug. Geef minimaal vijf werkdagen van tevoren jouw gewenste retourdatum aan. Wij nemen altijd eerst contact met je op om de retourafspraak te bevestigen.

Boobox account

Je kunt makkelijk online betalen met IDEAL. Onze website is veilig en voorzien van een SSL certificaat. Boobox voldoet daarmee aan alle wettelijke normen.

Mijn Boobox account

Breng mijn Boobox terug

Tarieven Boobox

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Boobox?

Offerte aanvragen

Gebruikers reglement

betalen met ideal

Makkelijk en veilig betalen

Je kunt makkelijk online betalen met IDEAL. Onze website is o.a. voorzien van een SSL certificaat en wij voldoen aan alle wettelijke normen.

Over Boobox

Boobox verhuurt voordelig tijdelijke opslagruimte aan particulieren en bedrijven. Boobox bezorgt, haalt en slaat mobiele opslagboxen tijdelijk op in het Boobox depot.

Opslagruimte Roermond

Opslagruimte Maastricht

Opslagruimte Heerlen

Opslagruimte Venlo

Opslagruimte Sittard

Opslagruimte Eindhoven

Opslagruimte Den Bosch

Opslagruimte Tilburg

Opslagruimte Breda