Offerte aanvragen

Vraag hier je Boobox offerte aan of reserveer meteen jouw Boobox eenvoudig en makkelijk online

opslagruimte goedkoop

De beste prijzen voor jouw opslagruimte

Boobox maakt het je zo makkelijk mogelijk om online en 27/4 jouw tijdelijke opslagruimte te reserveren en opslagboxen te bestellen. Ook je verhuizing en professionele verhuisdozen regel je gemakkelijk via onze website. Is jouw specifieke situatie té afwijkend? Vraag dan gerust een offerte aan. Wij zijn je graag tot dienst.

[]
1 Step 1
Naam
Tel.
Straat + huisnummer - bezorgadres
Postcode bezorgadres
Woonplaats bezorgadres

Straat + huisnummer afleveradres
Postcode afleveradres
Woonplaats afleveradres
Opmerkingen
0 /

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wat kost Boobox?

Boobox bezorgt tijdelijke opslagruimte aan huis en regelt opslag en transport. Bespaar dus veel tijd en kosten op de huur van een verhuiswagen of verhuisteam. Tijdens het onlinebestelproces bereken je eenvoudig en makkelijk hoeveel mobiele opslagboxen je nodig hebt en wat de kosten zijn…

Werkgebied Boobox?

Het werkgebied van Boobox is heel Limburg en delen van Noord-Brabant. Boobox mobiele opslagboxen worden dus geleverd, opgeslagen of gebracht naar je nieuwe adres in de regio’s Noord, Midden en Zuid-Limburg. Woon je in Noord-Brabant? Neem dan eerst even contact met ons op…

Leveringsdag- en tijd bepalen

Geef bij je reservering aan op welke dag en tijdstip wij jouw Boobox mogen bezorgen. Het wordt meteen in ons systeem vastgelegd.

Boobox past voor elke deur

De inhoud van een mobiele opslagbox is ongeveer 7,5 m3 en 1 opslagbox past precies op de parkeerplaats van 1 personenauto.

Betaalbare opslag Boobox

Bespaar tijd én geld. Je hoeft geen verhuisbusje of aanhanger te huren. Een Boobox opslagbox laadt je gemakkelijk in aan de voordeur.

Boobox online reserveren

Reserveer eenvoudig het aantal gewenste boxen online. Maak hiervoor gebruik van onze handige bestelmodule.

Voor vragen of een directe prijsopgave voor je Boobox opslagruimte, neem contact met ons op. Wij zijn tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar.

Tel: +31 475 476319
Mobiel: +31 6 27471027
E-mail: info@boobox.nl

Boobox
Weg langs het Kerkhof 1A1
6045 AN Roermond

KvK: 76545121
Btw: NL003093970B36
IBAN: NL56RABO0349680167

Boobox werkgebied

Boobox levert mobiele opslagboxen voor tijdelijke opslagruimte in de regio Limburg en grote delen van Noord-Brabant. Wij komen o.a. in Nijmegen, Eindhoven, Best, Deurne, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Venray, Venlo, Roermond, Weert, Sittard, Heerlen, Maastricht en Kerkrade.

Bestel je verhuisdozen

Boobox levert KlikKlak verhuisdozen van topkwaliteit. Professionele Boobox verhuisdozen bestel je ook eenvoudig online. Verhuisdozen separaat bestellen kan ook. GRATIS aan huis bezorgd!

Bestel je opslagbox

Plaats nu meteen je online bestelling of vraag een vrijblijvende offerte aan. De bezorging van Boobox wordt in gang gezet zodra wij je aanbetaling via iDeal hebben ontvangen. Je ontvangt meteen onze bevestiging en factuur in je mailbox.

Retour afspraak

Maak gebruik van het formulier op de pagina breng mijn Boobox terug. Geef minimaal vijf werkdagen van tevoren jouw gewenste retourdatum aan. Wij nemen altijd eerst contact met je op om de retourafspraak te bevestigen.

Boobox account

Je kunt makkelijk online betalen met IDEAL. Onze website is veilig en voorzien van een SSL certificaat. Boobox voldoet daarmee aan alle wettelijke normen.

Mijn Boobox account

Breng mijn Boobox terug

Tarieven Boobox

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Boobox?

Offerte aanvragen

Gebruikers reglement

betalen met ideal

Makkelijk en veilig betalen

Je kunt makkelijk online betalen met IDEAL. Onze website is o.a. voorzien van een SSL certificaat en wij voldoen aan alle wettelijke normen.

Over Boobox

Boobox verhuurt voordelig tijdelijke opslagruimte aan particulieren en bedrijven. Boobox bezorgt, haalt en slaat mobiele opslagboxen tijdelijk op in het Boobox depot.

Opslagruimte Roermond

Opslagruimte Maastricht

Opslagruimte Heerlen

Opslagruimte Venlo

Opslagruimte Sittard

Opslagruimte Eindhoven

Opslagruimte Den Bosch

Opslagruimte Tilburg

Opslagruimte Breda