Voorwaarden retour brengen

Tijdelijke opslagruimte Roermond bezorgd, opgehaald en opgeslagen

Voorwaarden retour brengen Boobox

Laatste versie: 17 mei 2018

Bij Boobox streven we ernaar om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Om naar ieders tevredenheid te leveren, hebben we een aantal spelregels opgesteld.

  1. Om uw Boobox opslagboxen retour te laten brengen, plant u online Boobox opslagboxen(en) retour via de webpagina ‘Breng mijn Boobox terug’. Als de eindfactuur is voldaan, zetten we de opdracht definitief in ons systeem.
  2. Retour brengen geschiedt op basis van beschikbaarheid in onze planning. Tijdens het retour plannen kunt u aangeven waar en wanneer u de opslagbox(en) wilt uitladen. Aan deze voorkeur proberen wij zo goed mogelijk tegemoet te komen. U kunt hier geen rechten aan ontlenen.
  3. Wanneer we de Boobox opslagboxen retour brengen is de huurperiode beëindigd. We vragen u bij het retour brengen uw spullen dan ook bij aankomst uit de opslagbox(en) te halen, tenzij we vooraf anders zijn overeengekomen. Zo kunnen we iemand anders bij u in de buurt blij maken met een Boobox opslagbox.
  4. U bent zelf verantwoordelijk voor het uitladen van de opslagbox. Het uitladen van een opslagbox duurt gemiddeld een half uur.
  5. Laadt u de opslagbox (en) niet direct uit? Dat kan in overleg. Het moet natuurlijk wel in onze logistieke planning passen, het adres moet daarvoor geschikt zijn en we plannen een extra transport in. Voor het later ophalen van de lege boxen rekenen wij € 100,- voor de eerste box en € 50,- voor iedere opvolgende.
  6. Wij rekenen voor het retour brengen van je Boobox opslagbox(en) in het weekend een toeslag van € 20,-, plus € 20,- voor elke opvolgende Boobox opslagbox. Bijvoorbeeld: Het retour brengen van 3 opslagboxen kost € 20,- + € 20,- + € 20,- = € 60,-.
  7. Als u uw opslagboxen in delen retour laat bezorgen, dan rekenen wij op dezelfde manier. Bijvoorbeeld: heeft u 4 opslagboxen in opslag en wilt u er eerst twee terug en later de andere twee? Dan rekenen wij € 100,- + € 50,- bij de tweede retour levering.
  8. Onze chauffeurs leveren opslagboxen af in weer en wind. Mocht het KNMI tegen hun zin in adviseren om niet de weg op te gaan, zoals bij Code Oranje of Code Rood het geval is, worden alle leveringen in die regio geannuleerd. Veilig voor hen, maar ook voor uw spullen!
  9. Uw Boobox opslagbox(en) worden afgeleverd met een vrachtwagen. Is uw adres niet toegankelijk voor een vrachtwagen vanwege verkeers- of milieuregels, de breedte van de straat of een onverharde ondergrond? Laat het ons vooraf weten. In overleg bekijken we dan hoe we de levering toch voor elkaar kunnen krijgen.

Voor vragen of een directe prijsopgave voor je Boobox opslagruimte, neem contact met ons op. Wij zijn tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar.

Tel: +31 475 476319
Mobiel: +31 6 27471027
E-mail: info@boobox.nl

Boobox
Weg langs het Kerkhof 1A1
6045 AN Roermond

KvK: 76545121
Btw: NL003093970B36
IBAN: NL56RABO0349680167

Boobox werkgebied

Boobox levert mobiele opslagboxen voor tijdelijke opslagruimte in de regio Limburg en grote delen van Noord-Brabant. Wij komen o.a. in Nijmegen, Eindhoven, Best, Deurne, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Venray, Venlo, Roermond, Weert, Sittard, Heerlen, Maastricht en Kerkrade.

Bestel je verhuisdozen

Boobox levert KlikKlak verhuisdozen van topkwaliteit. Professionele Boobox verhuisdozen bestel je ook eenvoudig online. Verhuisdozen separaat bestellen kan ook. GRATIS aan huis bezorgd!

Bestel je opslagbox

Plaats nu meteen je online bestelling of vraag een vrijblijvende offerte aan. De bezorging van Boobox wordt in gang gezet zodra wij je aanbetaling via iDeal hebben ontvangen. Je ontvangt meteen onze bevestiging en factuur in je mailbox.

Retour afspraak

Maak gebruik van het formulier op de pagina breng mijn Boobox terug. Geef minimaal vijf werkdagen van tevoren jouw gewenste retourdatum aan. Wij nemen altijd eerst contact met je op om de retourafspraak te bevestigen.

Boobox account

Je kunt makkelijk online betalen met IDEAL. Onze website is veilig en voorzien van een SSL certificaat. Boobox voldoet daarmee aan alle wettelijke normen.

Mijn Boobox account

Breng mijn Boobox terug

Tarieven Boobox

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Boobox?

Offerte aanvragen

Gebruikers reglement

betalen met ideal

Makkelijk en veilig betalen

Je kunt makkelijk online betalen met IDEAL. Onze website is o.a. voorzien van een SSL certificaat en wij voldoen aan alle wettelijke normen.

Over Boobox

Boobox verhuurt voordelig tijdelijke opslagruimte aan particulieren en bedrijven. Boobox bezorgt, haalt en slaat mobiele opslagboxen tijdelijk op in het Boobox depot.

Opslagruimte Roermond

Opslagruimte Maastricht

Opslagruimte Heerlen

Opslagruimte Venlo

Opslagruimte Sittard

Opslagruimte Eindhoven

Opslagruimte Den Bosch

Opslagruimte Tilburg

Opslagruimte Breda