Leveringsvoorwaarden Boobox

Tijdelijke opslagruimte Roermond bezorgd, opgehaald en opgeslagen

opslagruimte goedkoop

Laatste versie: 17 mei 2018

Bij Boobox streven we ernaar om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Om naar ieders tevredenheid te leveren, hebben we een aantal spelregels opgesteld.

Deze informatie is een aanvulling op onze Algemene Voorwaarden.

  1. Om opslagboxen van Boobox geleverd te krijgen, dient u online een reservering te maken. Of u geeft per mail akkoord op de aanbieding die u van ons hebt gehad. Als u heeft aanbetaald, is de reservering definitief.
  2. Indien u meerdere opslagboxen van Boobox heeft besteld en u heeft er een paar toch niet nodig, dan rekenen wij éénmalig € 50,- per niet gebruikte box. U betaalt dan natuurlijk geen opslagkosten voor die box.
  3. Tijdens het reserveren kunt u aangeven waar en wanneer u de Boobox opslagbox wilt inladen. Aan deze voorkeur proberen wij zo goed mogelijk tegemoet te komen. U kunt hier geen rechten aan ontlenen.
  4. We halen de opslagboxen van Boobox niet op voordat u klaar bent met inladen. Natuurlijk verwachten we wel dat u goed bent voorbereid. Alles wat u wilt opslaan moet klaar staan om erin te kunnen zetten. Afhankelijk van de geplande route rijdt de chauffeur tussentijds naar een ander adres of blijft hij erbij om u van tips te voorzien.
  5. Onze meeneemheftrucks kunnen tot wel 1000kg tillen. Krijgen ze de Boobox niet omhoog, dan moet u een gedeelte overladen en een extra box huren.
  6. Het is mogelijk om de opslagboxen van Boobox langer op locatie te houden. Hoewel het inladen altijd sneller gaat dan u vooraf denkt, kan dat toch makkelijk zijn. Wilt u dat wij daar vooraf al rekening mee houden? Dat kan, in overleg. Het moet natuurlijk wel in onze logistieke planning passen, het adres moet daarvoor geschikt zijn en we plannen een extra transport in. Hier kunnen dus kosten aan verbonden zijn. Voor het later ophalen rekenen wij € 100,- voor de eerste box en € 50,- voor iedere opvolgende.
  7. Onze chauffeurs leveren de opslagboxen van Boobox af in weer en wind. Mocht het KNMI tegen hun zin in adviseren om niet de weg op te gaan, zoals bij Code Oranje of Code Rood het geval is, worden alle leveringen in die regio geannuleerd. Veilig voor hen, maar ook voor uw spullen!
  8. De opslagboxen van Boobox worden afgeleverd met een vrachtwagen. Is uw adres niet toegankelijk voor een vrachtwagen vanwege verkeers- of milieuregels, de breedte van de straat of een onverharde ondergrond? Laat het ons vooraf weten. In overleg bekijken we dan hoe we de levering toch voor elkaar kunnen krijgen.

Klik hier voor de voorwaarden van het retour bezorgen.

Voor vragen of een directe prijsopgave voor je Boobox opslagruimte, neem contact met ons op. Wij zijn tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar.

Tel: +31 475 476319
Mobiel: +31 6 27471027
E-mail: info@boobox.nl

Boobox
Weg langs het Kerkhof 1A1
6045 AN Roermond

KvK: 76545121
Btw: NL003093970B36
IBAN: NL56RABO0349680167

Boobox werkgebied

Boobox levert mobiele opslagboxen voor tijdelijke opslagruimte in de regio Limburg en grote delen van Noord-Brabant. Wij komen o.a. in Nijmegen, Eindhoven, Best, Deurne, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Venray, Venlo, Roermond, Weert, Sittard, Heerlen, Maastricht en Kerkrade.

Bestel je verhuisdozen

Boobox levert KlikKlak verhuisdozen van topkwaliteit. Professionele Boobox verhuisdozen bestel je ook eenvoudig online. Verhuisdozen separaat bestellen kan ook. GRATIS aan huis bezorgd!

Bestel je opslagbox

Plaats nu meteen je online bestelling of vraag een vrijblijvende offerte aan. De bezorging van Boobox wordt in gang gezet zodra wij je aanbetaling via iDeal hebben ontvangen. Je ontvangt meteen onze bevestiging en factuur in je mailbox.

Retour afspraak

Maak gebruik van het formulier op de pagina breng mijn Boobox terug. Geef minimaal vijf werkdagen van tevoren jouw gewenste retourdatum aan. Wij nemen altijd eerst contact met je op om de retourafspraak te bevestigen.

Boobox account

Je kunt makkelijk online betalen met IDEAL. Onze website is veilig en voorzien van een SSL certificaat. Boobox voldoet daarmee aan alle wettelijke normen.

Mijn Boobox account

Breng mijn Boobox terug

Tarieven Boobox

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Boobox?

Offerte aanvragen

Gebruikers reglement

betalen met ideal

Makkelijk en veilig betalen

Je kunt makkelijk online betalen met IDEAL. Onze website is o.a. voorzien van een SSL certificaat en wij voldoen aan alle wettelijke normen.

Over Boobox

Boobox verhuurt voordelig tijdelijke opslagruimte aan particulieren en bedrijven. Boobox bezorgt, haalt en slaat mobiele opslagboxen tijdelijk op in het Boobox depot.

Opslagruimte Roermond

Opslagruimte Maastricht

Opslagruimte Heerlen

Opslagruimte Venlo

Opslagruimte Sittard

Opslagruimte Eindhoven

Opslagruimte Den Bosch

Opslagruimte Tilburg

Opslagruimte Breda