Leveringsvoorwaarden Boobox

Tijdelijke opslagruimte bezorgd, opgehaald en opgeslagen

leveringsvoorwaarden

Laatste versie: 17 mei 2018

Bij Boobox streven we ernaar om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Om naar ieders tevredenheid te leveren, hebben we een aantal spelregels opgesteld. Deze leveringsvoorwaarden zijn een aanvulling op onze Algemene Voorwaarden

Leveringsvoorwaarden

1. Om opslagboxen van Boobox geleverd te krijgen, dient u online een reservering te maken. Of u geeft per mail akkoord op de aanbieding die u van ons hebt gehad. Als u heeft aanbetaald, is de reservering definitief.
2. Indien u meerdere opslagboxen van Boobox heeft besteld en u heeft er een paar toch niet nodig, dan rekenen wij éénmalig € 50,- per niet gebruikte box. U betaalt dan natuurlijk geen opslagkosten voor die box.
3. Tijdens het reserveren kunt u aangeven waar en wanneer u de Boobox opslagbox wilt inladen. Aan deze voorkeur proberen wij zo goed mogelijk tegemoet te komen. U kunt hier geen rechten aan ontlenen.
4. We halen de opslagboxen van Boobox niet op voordat u klaar bent met inladen. Natuurlijk verwachten we wel dat u goed bent voorbereid. Alles wat u wilt opslaan moet klaar staan om erin te kunnen zetten. Afhankelijk van de geplande route rijdt de chauffeur tussentijds naar een ander adres of blijft hij erbij om u van tips te voorzien.
5. Onze meeneemheftrucks kunnen tot wel 1000kg tillen. Krijgen ze de Boobox niet omhoog, dan moet u een gedeelte overladen en een extra box huren.
6. Het is mogelijk om de opslagboxen van Boobox langer op locatie te houden. Hoewel het inladen altijd sneller gaat dan u vooraf denkt, kan dat toch makkelijk zijn. Wilt u dat wij daar vooraf al rekening mee houden? Dat kan, in overleg. Het moet natuurlijk wel in onze logistieke planning passen, het adres moet daarvoor geschikt zijn en we plannen een extra transport in. Hier kunnen dus kosten aan verbonden zijn. Voor het later ophalen rekenen wij € 100,- voor de eerste box en € 50,- voor iedere opvolgende.
7. Onze chauffeurs leveren de opslagboxen van Boobox af in weer en wind. Mocht het KNMI tegen hun zin in adviseren om niet de weg op te gaan, zoals bij Code Oranje of Code Rood het geval is, worden alle leveringen in die regio geannuleerd. Veilig voor hen, maar ook voor uw spullen!
8. De opslagboxen van Boobox worden afgeleverd met een vrachtwagen. Is uw adres niet toegankelijk voor een vrachtwagen vanwege verkeers- of milieuregels, de breedte van de straat of een onverharde ondergrond? Laat het ons vooraf weten. In overleg bekijken we dan hoe we de levering toch voor elkaar kunnen krijgen.

Klik hier voor de voorwaarden van het retour bezorgen.

Bel me terug

Heb je vragen over onze opslagboxen, dan bellen we je graag terug.
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder