Scheiding en nog geen woning?

scheiding-en-nog-geen-woning
 

Boobox schiet je razendsnel te hulp!

De dingen die je in het leven overkomen kun je niet altijd even goed voorzien. Zo kan er plotseling een breuk in je relatie ontstaan. Misschien zat dat er al aan te komen, maar misschien komt het ook als een donderslag bij heldere hemel. Onze ervaring is dat als de kogel eenmaal door de kerk is, en de beslissing om uit elkaar te gaan eenmaal is genomen, het opeens heel erg snel kan gaan.

De scheiding wordt geregeld. De behoefte aan beide kanten om het leven vorm te gaan geven zonder elkaar, groeit snel en een leven voortzetten in hetzelfde huis met elkaar, belemmert dat. In sommige gevallen is het zelfs van het grootste belang dat je zo snel mogelijk een relatie (en het huis waarin jullie samenwoonden) verlaat, om de scheiding zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Tijdelijke opslag inboedel

Een van jullie – of misschien wel allebei – moeten al tijdens de scheiding op zoek naar een woning en dat is nog niet zo gemakkelijk in de huidige woningmarkt. Wellicht beschik je komende periode niet over een eigen woning en moet je uit de koffer leven, op verschillende adressen, bij familie en vrienden. Niet het fijnste vooruitzicht, maar gelukkig is dat maar tijdelijk. Maar het deel van de inboedel dat van jou is, kan je niet in een koffer stoppen. Daarvoor zul je dus een tijdelijke opslag inboedel moeten vinden.

Meestal is er niet veel tijd en het vooruitzicht om je spullen te vervoeren naar een garage is niet echt aantrekkelijk. Boobox opslagruimte biedt uitkomst als het om tijdelijke opslag inboedel gaat. Jij hebt genoeg aan je hoofd en op dit punt kunnen wij ‘ontzorgen’ tegen een lage prijs. Lees hier hoe het werkt!Hoe Boobox opslagruimte je snel helpt

Boobox opslagruimte schiet – als je accuut je huis moet verlaten – je direct te hulp. Wij komen bij jou aan de deur en leveren daar een mobiele opslagbox af waar je je inboedel in kwijt kunt. Vanaf dat moment: koffer pakken en wegwezen, want wij zorgen vanaf dat moment voor je spullen. Wij halen de opslagbox op. Je opslagbox vervoeren wij vervolgens naar ons depot, waar jouw spullen veilig achter slot en grendel worden bewaard.

Vanaf dat moment kan het natuurlijk even duren voor je je eigen huis gevonden hebt, waar je je inboedel weer in kwijt kunt. Geen zorgen: tijdelijke opslag inboedel is al mogelijk vanaf 69 euro per maand. Voor deze lage prijs wordt er goed voor je inboedel gezorgd.Eindelijk een huis!

Eindelijk is het zover. Je hebt weer nieuwe huur- of koopruimte gevonden, waar je een nieuw leven kunt starten. Ook dan staan we weer snel voor je klaar. Zodra jij ons een seintje geeft, halen wij jouw opslagbox op uit ons depot en vervoeren deze rechtstreeks naar je nieuwe adres, tot aan je voordeur. Zo helpen wij jou om snel tot een afronding van een levensfase te komen, en om nog sneller je nieuwe levensfase te beginnen.

Tijdelijke opslag inboedel of een verhuizing? Een Boobox regel je eenvoudig 24/7 online via Boobox reserveren.