Verhuizen: razendsnel en spotgoedkoop!

opslagbox-boobox

 

 

Snel en goedkoop verhuizen vanaf € 207,-

Soms heb je er jaren naar uitgekeken en wordt eindelijk je nieuwbouwwoning vrij gegeven. Je kunt niet wachten om hem zo snel mogelijk te betrekken en je wilt natuurlijk dat dit op een snelle en efficiënte manier gebeurt. In andere gevallen komt een verhuizing meer onverwachts, bijvoorbeeld omdat je een buitenkans op de woningmarkt snel hebt aangegrepen en opeens in het bezit bent van een ander huis.

Maar ook minder leuke oorzaken kunnen als reden hebben dat je vooral snel moet verhuizen. Het liefste ook op een kostenefficiënte manier. Het betrekken van een nieuwe woning kost immers al snel een flinke duit. In die grote behoefte van goedkoop verhuizen op een efficiënte manier, voorzien wij.

Boobox opslagboxen: Hoe gaat het in zijn werk?

Ben je klaar om te verhuizen? Wil je weten hoe het werkt? Op onze website kun je aangeven wat, wanneer en hoeveel je moet verhuizen. Je hoeft ons alleen maar aan te geven op welke datum en rond welke tijd wij een opslagbox voor je deur neer mogen zetten en wij regelen de rest. Wij zetten een opslagbox die groot genoeg is, voor de deur van je huis neer. Geen zorgen over vergunningen overigens! Die heb je niet nodig als je een opslagbox enkele uren voor je deur hebt staan; voor boetes of andere moeilijkheden hoef je dus absoluut niet te vrezen.

Zodra je je inboedel hebt ingeladen, komen wij deze rechtstreeks ophalen. Als we je inboedel gelijk mogen overbrengen naar je nieuwe huis, dan regelen we dat voor je. In sommige gevallen kan dit niet. Geen zorgen: je spullen kunnen in dat geval opgeslagen worden in ons depot tegenover een zeer lage prijs. Ook goed om te weten: al je bezittingen zijn tijdens de opslag en het vervoer volledig verzekerd.

Hoe regel ik een opslagbox?

Via onze website kun je een opslagbox reserveren. Geef aan wanneer wij een Boobox voor je deur kunnen zetten. Een opslagbox past voor elke deur. Om van de ruimte van een opslagbox zo efficiënt mogelijk gebruik te kunnen maken, is het mogelijk om onze verhuisdozen te gebruiken.

Deze zijn te bestellen (minimaal 10 stuks) op onze website bij je reservering. Dit vergemakkelijkt het in- en uitladen van de Boobox. Zeker als je weet dat in elke doos 58 liter past en dat deze wel 100 kilo kan dragen. In totaal passen er 96 dozen in onze Boobox.

Goedkoop verhuizen, neem contact met ons op!

Ga jij verhuizen en heb jij Boobox opslagboxen nodig? Op onze website kun je gemakkelijk een berekening maken over hoeveel dit ongeveer kost. Wij werken het meest in de provincies Limburg en Noord-Brabant, maar als je verder weg woont, kun je ons gewoon even bellen.

Heb je specifieke wensen die niet op de website vermeld staan? Meestal vinden we daar een oplossing voor! Ook dan kun je ons dus gemakkelijk bereiken voor overleg. In dat geval maken wij een offerte voor je op. Schroom dus niet contact met ons op te nemen.