Back to Berichten

Mobiele opslagruimte Helmond huren wint aan populariteit!

opslagruimte-helmond

Bij traditionele opslag huur je een afgesproken opslaglocatie en je brengt zelf je spullen naar de gehuurde opslagruimte. Maar het kan tegenwoordig ook anders.. Een sterk opkomende variant van Self Storage is namelijk de huur van mobiele opslagboxen. En deze moderne vorm van inboedelopslag wint sterk aan populariteit vanwege de prijs en het gemak. De mobiele opslagruimte in Helmond wordt namelijk thuisbezorgd, opgehaald en veilig opgeslagen tot dat jij je spullen weer nodig hebt.

Waarom is de huur van mobiele opslagruimte zo interessant?

Opslagruimte Helmond nodig? Mobiele opslag regel je tegenwoordig vanuit je luie stoel heel makkelijk online. En, je hoeft zelfs de deur niet uit. Want mobiele opslagboxen worden door het opslagbedrijf op een afgesproken dag voor de deur van je woning, appartement of bedrijf geplaatst. Een mobiele opslagbox heeft een inhoud van ongeveer 7,5 m3 en is in de meeste gevallen voldoende voor de inhoud van 1 kamer. Voor het laten plaatsen heb je overigens geen vergunning nodig.

Wat jij zelf doet is het inladen van je spullen zoals je inboedel, materialen of voorraad. Heb je alles ingeladen en je opslagbox afgesloten met het bijgeleverd slot? Dan worden je dierbare spullen voor de deur opgehaald en veilig opgeslagen. En, ze worden netjes terugbezorgd wanneer jij dat wilt.

Traditionele Self Storage bedrijven bieden opslagruimte in diverse formaten. De prijs is dan afhankelijk van het aantal gehuurde vierkante/kubieke meters. Ook de ligging binnen het opslagdepot bepaalt de huurprijs, net als bijvoorbeeld verwarming, elektriciteit en onbeperkte toegang. Wil je niet betalen voor service waar je geen gebruik van maakt? Dan is de huur van mobiele opslag echt iets voor jou! Mobiele opslagruimte Helmond huren kan dus ook anders.

Wanneer is de huur van mobiele opslagruimte Helmond een optie?

 • Door opslag de verkoop van woning bevorderen
  Wanneer je je huis sneller wil verkopen, dan is het een goed idee om overbodige meubels tijdelijk op te slaan. Kopers happen eerder toe omdat je huis groter lijkt wanneer het minder vol staat.
 • Veilige en verzekerde opslag tijdens verbouwing
  Mobiele opslagruimte Helmond huren is een aanrader bij verbouwingswerkzaamheden. Beschadigingen en de kans diefstal worden hiermee voorkomen. Ook sluiten inboedelverzekeringen verbouwingswerkzaamheden vaak uit in de voorwaarden.
 • Opslag tijdens gedwongen zoektocht woonruimte
  Ga je scheiden en moet je opzoek naar een nieuwe woning? Huur mobiele opslagruimte in Helmond en laat je opgeslagen spullen rechtstreeks bezorgen op je volgend woonadres.
 • Met goedkope mobiele opslagruimte verhuizen
  De huur van mobiele opslagruimte Helmond is ook interessant voor verhuizingen. De opslagboxen worden voor je deur geplaatst. Jij laadt zelf in en het opslagbedrijf haalt de inboedel op en bezorgt je spullen rechtstreeks bij je nieuwe woning.
 • Winter- of zomervoorraad bedrijf opslaan
  Heb je te weinig opslagruimte in je winkel of magazijn? Sla dan tijdelijk je overtollige voorraad op en laat deze weer retourbezorgen wanneer jij deze weer nodig hebt.

Boobox mobiele opslagruimte Helmond huren

Er zijn talloze redenen voor de huur van opslagruimte. Is veilige opslag van je inboedel van belang op korte termijn? Neem contact op met Boobox mobiele opslag via 0475-476319. Meer informatie nodig? Lees meer over mobiele opslagruimte Helmond in de praktijk.

Share this post

Back to Berichten