Zelf inboedel opslaan zonder huur verhuisbus of aanhangwagen

inboedel-opslaan

Soms heb je tijdelijk extra ruimte nodig en moet je inboedel opslaan. Je wilt bijvoorbeeld je huis verkoopklaar maken en aantrekkelijk voor potentiële kopers. Misschien ga je verbouwen en moeten je kostbare meubels tijdelijk ergens anders worden ondergebracht. Of is een dierbaar familielid overleden en moet de inboedel tijdelijk worden opgeslagen. Dan ga je al gauw op zoek naar de meest geschikte en voordelige vorm van opslag. Je kunt natuurlijk een garagebox huren of kiezen voor een of andere vorm van selfstorage.

Bespaar tijd en geld op het transport van je inboedel

Heb je een selfstorage gevonden, dan moet je in de meeste gevallen ook nog het transport van de woning naar de opslaglocatie regelen. De meeste mensen zijn dan toch aangewezen op verhuurbedrijven van aanhangwagens en verhuisbussen. Je hebt nog een hele klus om uit te zoeken welk autoverhuurbedrijf voor jou het meest gunstig is. Een verhuisbus van 7m3 kost al gauw 80 – 100 euro per dag, exclusief borg en extra kilometers. Een verhuisbus van 16m3 kost al gauw 160 euro per dag exclusief borg en extra kilometers. Afhankelijk van de grootte van de bus ben je natuurlijk ook nog veel tijd kwijt met in- en uitladen en heen en weer rijden naar de opslaglocatie. Dat kan makkelijker én goedkoper!

Opslagruimte thuis laten bezorgen, ophalen en opslaan

Er bestaat een nieuwe vorm van selfstorage waarbij jij zelf de deur niet meer uit hoeft. Bij Boobox opslagservice huur je al een mobiele opslagbox inclusief transport en tijdelijke opslag in het depot vanaf 69 euro per maand. Je regelt alles vanuit je luie stoel 24/7 online. De website van Boobox loodst je heel gemakkelijk door het bestel- en betaalproces. Alles wordt in gang gezet zodra jouw iDeal (aan)betaling binnen is. Je ontvangt een bevestiging en factuur in je email. Boobox bezorgt jouw opslagboxen op de gewenste dag. Je hoeft ook verder niets te regelen. Je hebt geen vergunning nodig voor het laten plaatsen van een Boobox voor je huis, en een Boobox past overal. Het enige wat jij zelf doet is: inladen! Je spullen worden vervolgens opgehaald en gebracht naar de opslaglocatie van Boobox. Wil je je inboedel na een tijdje weer retour laten bezorgen? Geen enkel probleem! Via de website regel je de retourbezorging. Jij begint met uitladen zodra Boobox de boxen weer voor je voordeur heeft geplaatst. Zo gemakkelijk kan het zijn!

Zelf verhuizen zonder verhuisbus of aanhangwagen

Niet iedereen heeft de financiële middelen om een traditioneel verhuisbedrijf in te schakelen. Anderen doen hun verhuizing weer liever zelf om kosten te besparen. Natuurlijk brengt het verhuizen met een gehuurde verhuisbus ook weer risico’s met zich mee. Stress en vermoeidheid maken verhuisritjes soms extra lastig. Je hebt geen ervaring met het rijden in een bus en eigen risico afkopen maakt de prijs weer duurder. Waarom zou je dit zelf doen als Boobox dit ook voor jou verzorgt? Ook je verhuizing regel je eenvoudig en gemakkelijk via de website van Boobox. Boobox haalt je inboedel op en bezorgt deze rechtstreeks op het nieuwe woonadres. Het in- en uitladen doe je zelf met hulp van familie of vrienden.

Meer weten over zelf opslaan of verhuizen zonder verhuisbus?

Kijk gerust op de website www.boobox.nl Weet je het niet, of heb jij een uitzonderlijke situatie? Neem gerust contact op met Boobox. Bel naar 0475-476319 voor meer informatie. Of vraag eerst online een offerte aan voordat je definitief kiest voor opslag of verhuizen met Boobox.