Ondernemer en te weinig opslagruimte?

ondernemer-met-opslag-probleem

 

Te kleine bedrijfsruimte? Boobox biedt de oplossing!

Of je nu als ondernemer nog geen geld hebt voor een grotere bedrijfsruimte of je graag in je vertrouwde bedrijfspand wilt blijven zitten, op een dag kan blijken dat je ruimtetekort hebt. Je kunt als kleine ondernemer in de bedrijfsruimte je materialen niet meer kwijt. Het gevolg kan zijn dat je bedrijf er voor klanten minder representatief uit komt te zien of dat je wellicht thuis een magazijn moet inrichten.

Opties voor de kleine ondernemer

Een optie is het zoeken naar een grotere bedrijfsruimte, maar dit is voor de kleine ondernemer vaak geen reële optie. Niet altijd omdat hij of zij dat niet kan betalen, maar soms ook omdat de klantenkring aan de specifieke locatie gehecht is geraakt. Is je onderneming heel lokaal en voorziet hij in de behoefte van direct-omwonenden? Dan moet je je onderneming na een verhuizing soms bijna helemaal opnieuw opbouwen.

Een gebrek aan magazijnruimte kan jou als hardwerkende ondernemer daarom voor een groot probleem plaatsen. En dat is jammer, omdat de behoefte aan een grotere bedrijfsruimte vaak juist betekent dat het goed gaat met je onderneming. En het succes van de onderneming zou op een andere locatie weer ongedaan gemaakt kunnen worden. Daarvoor heb je niet al die jaren keihard gewerkt. Boobox opslagruimte heeft voor deze ondernemers een perfecte oplossing.

Hoe Boobox opslagruimte jou kan helpen?

Is het verhuizen naar een ander bedrijfspand met magazijnruimte voor jou om wat voor reden dan ook geen optie? Wij kunnen je uit de brand helpen! Boobox kan jou voor een bepaalde of onbepaalde tijd een passende en betaalbare opslagruimte bieden, als jouw eigen ruimte deze capaciteit niet heeft. Dit geeft jou de gelegenheid om je onderneming voort te zetten in je eigen vertrouwde pand, zonder ruimtetekort.

Wij verzorgen dit tegen een scherpe prijs, waardoor de opslagkosten in het niet vallen bij de verhuizing die anders noodzakelijk was geweest. Je onderneming is zo weer toekomstbestendig en ruimtetekort hoeft geen bedreiging te vormen voor jouw kleine onderneming.Boobox opslagruimte makkelijk huren!

Als jij weet hoeveel ruimte je nodig hebt om spullen op te slaan, dan bereken je op onze website eenvoudig wat de kosten precies zijn. Ga je voor Boobox, dan maken we het je gemakkelijker dan ooit. De opslagruimte zetten wij namelijk in een box voor jouw bedrijfspand klaar. Zodra jij je spullen daarin hebt opgeslagen, halen wij de Boobox op en slaan deze op in ons depot. Wij zorgen dus niet alleen voor de opslag, maar ook voor het transport.

Heb je specifieke vragen over de opslag of specifieke wensen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. In de meeste gevallen komen wij tot een goede oplossing en maken wij snel een duidelijke en heldere offerte voor je op. Tijdelijke opslagruimte onderneming nodig? Een Boobox regel je eenvoudig 24/7 online via Boobox reserveren.