Je huis sneller verkopen?

boobox-opslag-thuis-bezorgd

 

 

Boobox meubelopslag voor overbodige inboedel!

Een huis verkopen mag dan wel eenvoudiger lijken dan er een kopen, veel mensen ondervinden dat het toch niet altijd van een leien dakje gaat. Er is heel wat organisatie en inzicht voor nodig, alsook kennis van de markt, om je huis snel en veilig te kunnen verkopen.

Voor wie dit een uitdaging vindt, zijn er gelukkig heel wat manieren om het proces sneller te doen gaan. Onderstaande tips kunnen je helpen om je huis binnen de kortste keren te verkopen en er zo veel mogelijk uit te halen!

Tips voor een snelle verkoop woning

1. Vertrouw op een makelaar

Een van de beste dingen die je kan doen om je huis snel te verkopen, is door beroep te doen op een makelaar. Deze weet niet enkel alles over de huidige huizenmarkt, hij kan je ook advies geven over hoe je de waarde van je bezit kan doen stijgen. Een professionele helpende hand is een essentieel aspect bij het verkopen van je huis tegen een prijs waar je je goed bij voelt!

2. Laat je woning eventueel verbouwen

Het is een goed idee om eventueel verbouwingen door te voeren aan de woning als verkoop in de planning staat. Op die manier geniet je niet alleen zelf nog van de vernieuwingen, maar kan je ook meer geld vragen bij de verkoop. Van het renoveren van de vloer tot het vernieuwen van de keuken, het zijn allemaal zaken die zich vertalen in een potentieel hogere verkoopprijs! Tijdelijke meubelopslag is een handige oplossing tijdens de verbouwingswerkzaamheden.

3. Mooie foto’s zijn alles bij verkoop woning

Wil je potentiële kopers overtuigen van de meerwaarde van je huis? Dan is het de moeite waard om goede foto’s te maken. Dankzij een album met aantrekkelijke foto’s laat je je huis van haar beste kant zien, waardoor mensen ook sneller geïnteresseerd zullen zijn. En dat verhoogt de kans dat ze het willen kopen voor een goede prijs natuurlijk alleen maar!

4. Voldoe aan alle verplichtingen

In verband met alle wettelijke verplichtingen is het dus ook belangrijk dat je zorgt dat alle verplichte certificaten zoals het energielabel en andere zaken op orde zijn. Op die manier creëer je vertrouwen bij je potentiële kopers, en dat zal het proces alleen maar eenvoudiger maken. Een makelaar kan je hierbij erg goed helpen, dus profiteer daarvan!

5. Ga voor tijdelijke meubelopslag

Ten slotte is het een goed idee om overbodige meubels in je woning tijdelijk op te slaan als je je huis wilt verkopen. Eigenlijk heeft meubelopslag vooral een optisch effect – de woning lijkt er immers groter door, met als gevolg dat mensen sneller zullen toehappen. Meubelopslag kan eenvoudig geregeld worden dankzij onze handige Boobox opslagboxen en ons tijdelijke opslagdepot waar je meubilair wordt bewaard.

Boobox meubelopslag 24/7 reserveren

Wil je je woning mooier presenteren tijdens de zoektocht naar een koper? Doe dan beroep op Boobox opslagruimte en haal het beste uit je woning op financieel vlak! Tijdelijke opslag inboedel of een verhuizing? Een Boobox regel je eenvoudig 24/7 online via Boobox reserveren.