Verhuizen met Boobox opslagruimte

verhuizen

Verhuizen naar een andere of nieuwe woning is vaak een gebeurtenis waar je je op verheugt. Je gaat groter, beter en mooier wonen en kunt haast niet wachten tot je eindelijk mag verhuizen. De verhuizing zelf is vaak een heel ander verhaal. Verhuizen bezorgt menigeen behoorlijk wat stress en zelfs slapeloze nachten. Er zijn handige verhuistips die bijdragen aan een verhuizing met zo min mogelijk stress.

Verhuizen – 10 Boobox verhuistips

1. Verhuisdozen. Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk verhuisdozen, dus voldoende opslagruimte in huis hebt. Wanneer je eenmaal verhuisdozen in huis hebt, dan begin je vanzelf met inpakken. Begin gewoon ruim op tijd met inpakken, al is het elke dag maar een paar dozen. Professionele Boobox KlikKlak verhuisdozen bestel je makkelijk en eenvoudig via onze website.

2. Systematiek. Gebruik voor elke kamer aparte verhuisdozen en pak elke kamer afzonderlijk in. Geef elke doos een nummer en geef aan naar welke kamer de doos straks moet worden gebracht. Maak een lijst voor elke kamer en noteer het totaalaantal dozen. Je hebt inzicht in de omvang van je verhuizing en het is handig voor de verhuizers. Heb je familieleden en vrienden die je helpen verhuizen en uitladen bij je nieuwe woning? Dan weten zij ook feilloos waar ze met alle dozen naar toe moeten.

3. Vulmateriaal. Zorg dat je genoeg vulmateriaal zoals kranten en bubbelplastic in huis hebt waarmee je dozen kunt opvullen opdat de inhoud niet verschuift.

4. Servies, glas en breekbare spullen. Voor dozen waar breekbare spullen in zitten is vulmateriaal vanzelfsprekend belangrijk. Wikkel glas en servies in papier en gebruik bijvoorbeeld handdoeken als schokdemper. De meeste zware spullen zoals borden komen uiteraard altijd onderin de doos.

5. Gewicht. Zorg ervoor dat het gewicht van de verhuisdozen niet te zwaar is. Een Boobox verhuisdoos heeft wel een draagkracht van 100 kg, maar dozen lichter vullen vergemakkelijkt natuurlijk wel het sjouwen.

6. Televisie, pc en stereo. Natuurlijk is het beter om elektronische apparatuur te verpakken in de originele verpakking als je deze hebt bewaard. Heb je deze niet meer, gebruik dan professionele verhuisdozen. Doe hier beschermende vulling in zoals noppenfolie. Of, wikkel je apparaten eerst in een deken voordat je ze in de doos plaatst. Pak snoeren apart in, bijvoorbeeld in een plastic zak, en voorzie ze vooraf van een label. Dan weet je straks ook wat het is en bij welk apparaat het hoort.

7. Schilderijen en spiegels. Pak ze goed in en plaats ze altijd op hun kant in geschikte dozen. Daarmee voorkom je beschadigingen en/of gebroken glasplaten.

8. Medicijnen en brandbare goederen. Medicijnen die je nodig hebt kun je beter zo lang mogelijk apart houden. Dit geldt ook voor brandbare goederen zoals ontvlambare vloeistoffen of spuitbussen die kunnen lekken of zelfs exploderen. Zorg dat er geen brand kan uitbreken of dat mensen gewond kunnen raken.

9. Planning. Bij verhuizen hoort een degelijke en goede planning. Zorg dat bij alle instanties en toeleveranciers waarmee je te maken hebt je zaakjes geregeld zijn. Van huur, hypotheek tot verzekeringen, leveranciers voor energie en internet tot scholen, banken, ziektekostenverzekeraars en postbezorging. Begin hier op tijd mee.

10. Transport. Ga je verhuizen maar wil je graag besparen op de kosten van een verhuisbedrijf? Maak dan gebruik van onze opslagruimte die naar je toekomt. Het grote voordeel is dat je spullen thuis voor de deur worden opgehaald. Jij hoeft zelf alleen je spullen in te laden en vervolgens worden ze door Boobox opslagruimte bezorgd op je nieuwe adres.

Jouw Boobox verhuizing 24/7 online reserveren. De prijs berekenen, bestellen en aanbetalen doe je makkelijk online met de Boobox bestelmodule. Bij Boobox regel je al een verhuizing vanaf € 207,-