Back to Berichten

Je huis verkoop- en verhuisklaar maken met Boobox meubelopslag

Boobox-meubelopslag

Een nieuw huis vinden en je huidige woning verkopen is een van de mooiste avonturen maar ook een van de grootste stressfactoren in je leven. Naast het financiële aspect komt er organisatorisch ook behoorlijk wat om de hoek kijken. Toch zijn er simpele hulpmiddelen om deze hele onderneming soepeler te laten verlopen. Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom Boobox opslagruimte huren dé ideale oplossing is:

Met Boobox meubelopslag je huis aantrekkelijk maken.

Opgeruimd en netjes betekent voor iedereen wat anders. Wat de een gezellig vindt is voor de ander een ongeorganiseerde bende. Wil je je huis zo snel en goed mogelijk verkoopbaar maken voor een zo breed mogelijk publiek? Dat begint met kijken hoe jouw huis het best tot zijn recht komt. Bekijk alle ruimtes kritisch. Geef kamers die als rommelkamer worden gebruikt weer een duidelijke en herkenbare functie.

Creëer meer ruimte en zorg dat er genoeg meubels in staan om potentiele kopers een idee te geven van de mogelijkheden. Gooi rommel weg en zet dierbare spullen die je toch echt wilt behouden apart. Maak duidelijk zichtbaar voor ‘kijkers’ hoe groot je zolder, kelder of garage is.

Meubels en andere spullen die je niet dagelijks of wekelijks nodig hebt kun je voorlopig het best opslaan. Ook je dierbare en grote verzameling. Voor jou heeft deze misschien emotionele waarde, maar voor een potentiële koper is het misschien wel een doorn in het oog. Mensen hebben vaak moeite om de potentie van een huis te zien als ze niet door de smaak en meubels van een ander heen kunnen kijken. Hoe minder ruis, hoe beter!

Hoe werkt Boobox meubelopslag?

Zodra je alle meubels en spullen die tijdelijk niet nodig zijn hebt uitgezocht, dan bestel je eenvoudig en 24/7 één of meerdere Boobox mobiele opslagboxen online. Ze worden voor je deur bezorgd op de afgesproken dag en tijd. Jij laadt zelf je meubels en spullen in en Boobox slaat ze tijdelijk voor je op in de opslag van Boobox. Super goedkoop dus als je daarmee je huis eerder verkocht krijgt.

Huis verkocht en meubelopslag retour laten bezorgen?

Ga je verhuizen naar je nieuwe woning? Geef je retourbezorging eenvoudig online door en Boobox bezorgt je opgeslagen meubels en spullen op je nieuwe woonadres. Wil je de inboedel die nog in de woning staat ook goedkoop door Boobox laten verhuizen? Geen probleem! Bestel je opslagboxen eenvoudig online. Boobox haalt je inboedel op en bezorgt het rechtstreeks op je nieuwe woonadres. In- en uitladen doe je zelf. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Boobox opslagservice: tel. 0475-476319 of maak gebruik van het contactformulier op de website. Boobox is je graag van dienst!

Share this post

Back to Berichten