Zomeropslag tips en ideeën

Opslagruimte_roermond

Boobox zomeropslag huren voor een opgeruimde zomer

Winteropslag is voor veel mensen een bekend begrip. In de winter sla je bijvoorbeeld je caravan of boot op. Maar er zijn genoeg dingen te bedenken die je in de zomer absoluut niet nodig hebt, maar wellicht wel te veel ruimte in beslag nemen. Bijvoorbeeld al je ski-spullen of snowboard. In de meeste gevallen heb je die voorlopig echt niet meer nodig. Dat geldt uiteraard ook voor je winterbanden of de skibox voor op het dak van je auto. Boobox opslagruimte haalt deze winterspullen graag voor je op en slaat ze op in ons depot tot dat jij je spullen weer nodig hebt of je wintersportvakantie er weer aan zit te komen.

Opslag voor bescherming van dierbare spullen tegen zonlicht

Bijvoorbeeld je mooie Perzische tapijten opslaan in de zomermaanden, dat is zo gek nog niet. De tapijten worden dan beschermd tegen langdurig en fel zonlicht. Je kunt dan het beste je tapijten oprollen in papier of plastic in de richting van de scheringen. Boobox haalt ze dan voor je op en slaat de tapijten op in ons depot tot dat jij ze weer retour wilt in je woning.

Boobox zomeropslag voor trainingspullen en materialen (sport) verenigingenEr zijn nogal wat verenigingen die tijdens de zomervakantie niet actief zijn. Trainingsspullen en materialen moeten tijdens die periode ergens worden opgeslagen. Een of meerdere opslagboxen van Boobox huren is zo gek nog niet. Ze worden namelijk bezorgd, opgehaald en weer teruggebracht. Tussentijds zijn de materialen dan tijdelijk veilig opgeslagen tot dat de vereniging weer ze weer nodig heeft.

Ideeën voor zomeropslag

Heb je geen idee wat je zoal in de zomer kunt opslaan om extra ruimte in je woning of bedrijf te creëren? Er zijn natuurlijk veel meer spullen te bedenken die in de zomer niet wordt gebruikt, denk maar eens aan het volgende:

Ski-spullen en skikleding – snowboarden – schaatsen – winterbanden – sneeuwkettingen – winterkleding – winterschoenen – Perzische tapijten – trainingsspullen en materialen – wintervoorraad en kerstdecoratie – meubelopslag tijdens verbouwings- en renovatiewerkzaamheden – opslag dierbare spullen gedurende verre vakantiereizen enz.

Meer weten over tijdelijke opslag van Boobox?

Je lees op onze website alles over het huren van mobiele opslagruimte bij Boobox . en, hoe super handig en gemakkelijk het is. Je huurt al Boobox opslagruimte vanaf € 69,- per maand. Boobox plaatst mobiele opslagruimte direct voor je deur. Jij hoeft alleen maar in te laden. Je hebt geen gedoe met het zelf huren van een bus of aanhangwagen en heen en weer rijden naar de opslag. Alles wordt voor je geregeld, behalve het in- en uitladen. Bespaar dus ruimte, tijd en geld met mobiele opslagruimte van Boobox. Heb je advies nodig? Bel ons op 0475-476319 en we helpen je graag. Of reserveer meteen een Boobox opslagbox online.