Niet op vakantie maar opruimen of opslaan in mobiele opslag

mobiele_opslag

Opruimen of mobiele opslag? In deze huidige tijd is ‘minimaliseren’ inmiddels een algemeen bekend begrip. In huis betekent dit meestal het ‘loslaten van overbodige spullen’ en ruimte en rust creëren. De woonprogramma’s op TV laten zien hoe mooi en praktisch minimalistisch wonen kan zijn. Toch is het in de praktijk vaak minder makkelijk dan het lijkt. Ook de tv-programma’s waarbij extreme hamsteraars worden geholpen met opruimen hebben we allemaal wel een keer gezien. Professionele opruimcoachen bieden tegenwoordig ook hun diensten aan. Mobiele opslag is ook een alternatief waar men wellicht in eerste instantie niet aan denkt.

Juist voor mensen die spullen om bepaalde redenen moeten of willen bewaren zijn er ook slimme oplossingen voor het creëren van extra opslagruimte, bijvoorbeeld mobiele opslag. Kies gewoon de oplossing de oplossing die het best bij jou situatie past.

Opruimen of opslaan? Lijkt eenvoudiger dan het is..

Ga je dit jaar maar niet op vakantie en wil je nu toch eindelijk je huis eens goed onderhanden nemen? Waar moet je dan beginnen? Welke spullen wil je toch echt bewaren en welke spullen niet? Hoe kun je de spullen die je wilt bewaren het beste opslaan? Je wilt graag rust in je hoofd en ruimte in je huis, maar de tweestrijd in je hoofd maakt het lastig om keuzes te maken. Van opruimen komt uiteindelijk weer niets terecht. Herkenbaar? Doe het dan in etappes.
Wanneer je echt moeite hebt met opruimen, begin dan in de badkamer. Daar kom je hoogstwaarschijnlijk geen spullen tegen van sentimentele waarde. Je komt er ongetwijfeld spullen in kastjes tegen die je nooit gebruikt en al lang had kunnen weggooien. Gooi ze weg of geef ze aan iemand anders. Opruimen geeft een goed gevoel en vervolgens wordt het een stuk plezieriger en makkelijker. Twijfelgevallen kun je tijdelijk in dozen bewaren in de garage, schuur of mobiele opslag. Mis je ze na drie maanden nog steeds niet? Doe ze dan weg!

Doneer aan goede doelen of de kringloop in je woonplaats

Wellicht neem je geen afstand van meubelstukken of spullen om dat ze nog in perfecte staat en dus bruikbaar zijn. Dit kan kleding zijn of duurzaam speelgoed waarmee je kinderen met plezier mee hebben gespeeld. Doneer speelgoed gewoon aan de speelgoedbank. Zo krijgt het een tweede leven bij kinderen die maar weinig speelgoed hebben. Maar ook kleding wat niet versleten is, maar niet wordt gedragen, vindt via de kringloop vaak weer een nieuwe eigenaar. Als je bedenkt dan anderen je spullen waarderen heel goed kunnen gebruiken, dan wordt loslaten en opruimen een heel stuk eenvoudiger.

Neem tijdelijk afstand en maak gebruik van mobiele opslag

Wanneer het je echt niet lukt om van bepaalde dierbare spullen afscheid te nemen. Sla ze dan voor een proefperiode van bijvoorbeeld drie maanden op in een mobiele opslag. Dit kunnen meubels zijn, maar ook een enorme verzameling waar je nog geen afscheid van wilt nemen. Uiteraard zijn seizoensgebonden spullen zoals surfplanken of een duikuitrusting geschikt voor mobiele opslag. Er zijn meer dan genoeg redenen om te kiezen voor het huren van tijdelijke opslagruimte.

Is dit de oplossing voor jou? Bij BOOBOX opslagruimte huur je al een mobiele opslag vanaf € 69,- per maand. Hoe het werkt? Je hoeft zelf de deur niet uit. Je dierbare spullen worden gewoon bij jou thuis opgehaald, veilig opgeslagen en weer terugbezorgd wanneer jij dat wilt. Het enige wat jij zelf hoeft te doen is het inladen van je opslagbox. 

Geïnteresseerd in mobiele opslag? Kijk op de website voor meer informatie over BOOBOX opslagboxen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, of reserveer meteen jouw Boobox opslagbox. Contact opnemen over mobiele opslag via telefoonnummer 0475-476319 mag natuurlijk ook. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wij leveren opslagboxen in o.a. Roermond, Eindhoven, Weert, Venlo, Venray, Maastricht, Sittard, Heerlen, Nijmegen, Tilburg, Breda en Den Bosch.