Back to Berichten

Overstromingen Zuid-Limburg? Huur mobiele opslagruimte Maastricht!

Opslagruimte-Maastricht

Nog vrij recent hebben inwoners en bedrijven in Zuid-Limburg een spannende tijd beleefd vanwege de grote overstromingen. In Maastricht alleen al moesten 10.000 inwoners snel evacueren. De schade was enorm en iedereen heeft ook de beelden van de wateroverlast in Valkenburg nog op het netvlies. Alle getroffenen zijn inmiddels met verzekeringsmaatschappijen aan de slag en er wordt bekeken hoe zij de schade vergoed krijgen. Voor toekomstige overstromingen is tijdelijk mobiele opslagruimte Maastricht huren wellicht een handige tip.

Meer kans op overstromingen door klimaatsverandering

Er vallen steeds heftigere buien met wateroverlast in en rondom woningen als gevolg van klimaatsverandering. Vanwege de toenemende wateroverlast door het veranderend klimaat nemen Rijkswaterstaat en de Waterschappen reeds maatregelen. Echter, een watersnoodramp behoort daarmee nog niet tot de verleden tijd. Inwoners en bedrijven in risicogebieden moeten er dus rekening mee houden dat dit vaker kan gebeuren.

Hoe verzekeraars schade door wateroverlast vergoeden is te lezen in de ‘neerslagclausule’ op het polisblad van de inboedel- en opstalverzekering. De kans op wateroverlast bij jou in de buurt, de plaats van de bui en de intensiteit, naast andere voorwaarden bepalen de dekking. Verzekeren voor schade door wateroverlast is mogelijk. Maar je bent al geconfronteerd met het verlies van bezittingen of enorme opruim- en schoonmaakwerkzaamheden als je de verzekering nodig hebt. Ook de afhandeling door de verzekeraar kan de nodige tijd in beslag nemen als er vele gedupeerden tegelijkertijd hier aanspraak op willen maken. Woon je in een risicogebied in Zuid-Limburg? Tijdelijke opslagruimte Maastricht huren kan een snelle en preventieve oplossing bieden om schade en het verlies van persoonlijke bezittingen zo veel mogelijk te beperken.

Is er een directe dreiging van overstromingen op komst? Huur dan preventief mobiele opslagruimte in Maastricht. Dan worden je waardevolle spullen netjes thuis opgehaald en veilig opgeslagen tot dat de kust weer veilig is. Ben je klaar met de werkzaamheden zoals opruimen en schoonmaken als gevolg van de wateroverlast? Je inboedel wordt weer keurig thuisbezorgd op een dag en tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Redenen voor de huur van mobiele opslagruimte Maastricht

Mobiele opslagruimte in Maastricht huren is een snelle en alternatieve oplossing voor op komst zijnde overstromingen in risicogebieden. Er zijn nog meer redenen voor de huur van opslagruimte Maastricht. Is er een scheiding op komst of heb je net je huis verkocht en heb je nog geen nieuwe woning? Huur dan mobiele opslagruimte voor korte of langere duur. Ook is je inboedel vaak niet verzekerd tegen schade bij verbouwingswerkzaamheden. Tijdelijk opslaan van je waardevolle spullen is dan een goedkope manier om je inboedel te beschermen. En ze staan niet in de weg tijdens de werkzaamheden. Kortom, tijdelijke opslagruimte huren is een uitkomst voor talloze situaties.

Met Boobox opslagruimte Maastricht goedkoop verhuizen

Zijn er op korte termijn veranderingen opkomst waarbij veilige opslag van je inboedel een uitkomst is? Neem dan contact op met Boobox mobiele opslagruimte Maastricht. Zelfs voor een verhuizing kun je Boobox inschakelen. Op een afgesproken dag huur je het aantal opslagboxen die je nodig hebt en de boxen worden keurig voor de deur van je woning of appartement geplaatst. Jij laadt dan zelf je spullen in en Boobox bezorgt ze op je nieuwe woonadres. Daar laadt jij je spullen zelf weer uit. Nieuwsgierig? Neem contact op met Boobox via 0475-476319 of lees meer informatie over mobiele opslagruimte Maastricht huren.

Share this post

Back to Berichten